Лестеру бод на Олд Трафорду, Тадић разбио "групу грађана"

Лестер је освојио бод (1:1) на гостовању Манчестер јунајтеду, чиме се приближио титули шампиона Премијер лиге. Свонси бољи од Ливерпула 3:1. Саутемптон очитао лекцију Манчестер ситију (4:2), Душан Тадић уписао три асистенције.

Фудбалери Манчестер Јунајтеда и Лестера ремизирали су 1:1 на Олд Трафорду у утакмици 36. кола Премијер лиге.

Лестер је пропустио прву прилику да победом осигура прву титулу у клупској историји, али неће превише жалити јер ће имати још две, а постоји могућност и да сутрашњим ремијем Челсија и Тотенхема дође до шампионског пехара.

Екипа Клаудија Ранијерима сада има осам бодова више од Тотенхема и право чудо би било уколико не би дошла до сензационалне титуле.

Фудбалери Лестера и на Олд Трафорду одиграли су тактички сјајну партију, иако су губили голом Ентонија Марсијала у осмом, успели су преко капитена Веса Моргана да изједначе у 18. и освоје значајан бод. 

У Велсу, фудбалери Свонсија победили су Ливерпул са 3:1 и теоретски обезбедили опстанак у Премијер лиги. 

Велшани су славили головима Ајуа у 20. и 67, као и Корка у 33, док је једини стрелац за Ливерпул био Бентеке у 65. минуту.

Тренер гостију Јирген Клоп одлучио је да одмори малтене цео тим уочи реванша против Виљареала у полуфиналу Лиге Европе, што је Свонси искористио и без већих проблема уписао три бода.

Свонси сада има 11 бодова више од Сандерленда, који је у опасној зони, уз меч више, док је Ливерпул седми.

Српски фудбалер Душан Тадић блистао је у победи Саутемптона против Манчестер Ситија са 4:2 у Премијер лиги, којој је допринео са три асистенције.

Тадић је сјајним асистенцијама омогућио да се у стрелце упишу Шејн Лонг у 25. и Садио Мане у 28. и 65, који је погодио још у 57. минуту, док је на супротној страни једини био расположен Келечи Ихеначо са два гола, у 44. и 78. минуту.

Бивши везиста Војводине стигао је до 11 асистенција у сезони, а три минута пре краја доживео је овације целог стадиона приликом измене.

За "грађане" је цео меч одиграо Александар Коларов.

Саутемптон је престигао Ливерпул на седмом месту са 57 бодова, док је Сити остао четврти са 64.

У последњем колу 36. кола Премијер лиге сутра од 21 сат играју Тотенхем - Челси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво