Луческу: Резултат меча са Србијом је велико понижење

Селектор румунске фудбалске репрезентације Разван Луческу изјавио је после пораза од Србије са 5:0 да је то "велико понижење" и да је он главни кривац за то.

Резултат утакмице је "понижење, једно од највећих", рекао је Луческу и додао да о "таквим ситуацијама не вреди разговарати", нагласивши да је све кренуло наопако после другог примљеног гола, преноси Спорт.ро.

Луческу је оценио да су Румуни "са великом лакоћом" изгубили средину терена и од тог тренутка "као да смо полудели", а у таквим моментима "није тешко изгубити главу", навео је селектор.

Селектор румунске репрезентације рекао да је он евидентно "главни кривац" за игру Румуна, јер је тренер увек први одговоран, а "протекла ноћ је била идиотска са свих аспеката", оценио је Луческу.

Румунски фудбал пролази кроз тежал период, али треба да нађемо снагу да пређемо преко тога, додао је Луческу.

Спортски коментатори су током преноса утакмице из Београда оценили да је репрезентација Србије састављена од играча који сви поседују велику индивидуалну вредност, и од којих је селектор Србије Радомир Антић изградио један повезан и снажан тим.

У првим коментарима после окончања утакмице у Београду речено је "да је уопште румунски фудбал болестан", и то првенствено зато што не постоји идеја дугорочног развоја.

Пораз у Београду је први од априла ове године, када је Разван Луческу преузео румунску репрезентацију, али и највећи пораз националног тима за последњих 26. година, тачније од 1983. када су такође примили пет голова у утакмици са Велсом. Интересантно је да је тада селектор румунске репрезентације био Луческуов отац, Мирчеа.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи