Бобадиља срушио сан Партизана о пролећу у Европи!

Партизан – Аугзбург 1:3 (крај). Партизан ипак неће на пролеће играти европски фудбал, пошто је на свом терену поражен од немачког Аугзбурга са 3:1 (1:1), и тако завршио своје учешће у овогодишњем издању Лиге Европе. Црно-бели повели на самом старту голом расположеног Абубакара, али је потом уследио филмски повратак екипе са дна Бундеслиге и гол Бобадиље у 89. минуту меча.

Фудбалери Партизана нису успели да се пласирају у шеснаестину финала Лиге Европа, пошто су вечерас у Београду изгубили од Аугсбурга са 3:1, у шестом колу Групе Л, последњег у првој фази такмичења.

Обе екипе имају исти број бодова и идентичан однос у међусобним сусретима, али немачка екипа иде даље због боље укупне гол-разлике.

Гол за Партизан постигао је Оумару Абубакар у 11. минуту, док су стрелци за Аугсбург били Хонг Џеонг-хо у другом минуту надокнаде времена у првом полувремену, затим и Паул Ферхег у 51. и Раул Бобадиља у 89. минуту.

Партизан је меч завршио са 10 играча, јер је Андрија Живковић у 81. минуту добио други жути картон.

Само минут пре трећег гола Аугсбурга, Дарко Брашанац је избио сам пред голмана, али његов покушај лоба завршио преко гола. Лазар Ћирковић је у 73. минут погодио пречку.

Први мечеви шеснаестине финала играју се 18. фебруара.

Ток меча у Хумској:

22.55 - Крај меча, Партизан - Аугзбург 1:3! 

22.50 - ГОООЛ! 1:3, Бобадиља! Шок на стадиону Партизана... Недуго након што је Брашанац промашио 1 на 1 на Хицом, стигла је казна у виду трећег гола гостију - Бобадиља је главом са два-три метра реализовао добар центрашут Кајубија у 89. минуту.

22.10 - ГОООЛ, потпуни преокрет - 1:2! Сјајну дубинску лопту Бејера, Верхаг је мајсторски примио на неколико метара од гола и тутински је спровео у мрежу за вођство свог тима.

22.05 - Настављен је меч... 

21.49 - Тек што су играчи Партизана кренули са центра, Таљавенто је означио крај првог полувремена - 1:1. 

21.48 - ГОООЛ, Аугзбург је изједначио - 1:1! Троховски је извео слободан ударац и убацио лопту у казнени простор црно-белих, где се најбоље снашао Хонг и савладао Живковића.

21.16 - ГОООЛ, Партизан води са 1:0! Абубакар је у 11. минуту побегао одбрани гостију и оштрим ударцем погодио мрежу Хица. 

21.05 - Почео је меч у Хумској. 

20.30 - Састави тимова:

ПАРТИЗАН: Живковић; Бандаловски, Ћирковић, Фабрисио, Субић; Јевтовић, Брашанац, А. Живковић, Бабовић, Нинковић и Умару.

АУГЗБУРГ: Хиц; Верхег, Јанкер, Калсен-Бракер, Стафилидис; Ђи, Троховски, Бајер, Ко, Бобадиља и Матавж.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво