Читај ми!

Станиша Мандић репрезентативац Црне Горе

Фудбалер Чукаричког, члан омладинске репрезентације Србије која је на Новом Зеланду постала првак света, прихватио је позив да заигра за А репрезентацију Црне Горе пошто није добио позив новог селектора младе репрезентације Србије Томислава Сивића.

Пошто није добио позив од селектора Србије, Станиша Мандић стрелац првог гола у финалу против Бразила (2:1), нашао се на списку селектора Бранка Брновића за утакмице против Лихтенштајна и Молдавије у квалификацијама за првенство Европе,а он је поручио да је одлука искључиво његова.

"Јутрос сам званично добио позив и прихватио сам да играм за Црну Гору. Одлуку сам донео искључиво ја. Имам подршку пријатеља, породице и клуба", кратко је рекао Мандић, уочи поласка за Подгорицу.

На питање да ли ова "неочекивана одлука" има везе са чињеницом да се није нашао на списку селектора младе репрезентације Србије Томислава Сивића, Мандић је рекао да нема коментар.

Мандић је рођен у Херцег Новом, каријеру је почео у Игалу, а потом за Војводину и Рад, пре него што је стигао на Баново брдо.

Станиша Мандић је играма и серијом голова које је постигао у дресу омладинске репрезентације Србије дао велики допринос освајању титуле првака Света. Србија је на Европском првенству 2014. победила Бугарску његовим голом у 90. минуту за 1:0 када је ушао у игру у наставку, чиме је обезбеђен пласман на Мундијалито.

А на Мундијалиту, Мандић је у победи над Малијем постигао други гол у 74. минуту за коначних 2:0. У финалу је најавио освајање светске титуле голом у 70. минуту против Бразилаца, после ког је Немања Максимовић потбрдио победника.

Но, изгледа да све то није било довољно да га нови селектор Србије позове у састав репезентације.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво