Читај ми!

Бранислав Ивановић заменик капитена Челсија!

Бранислав Ивановић, када на терену није Џон Тери, носиће траку на руци, одлучио је тренер Жозе Морињо, принуђен да потражи новог заменика капитена након одласка Петра Чеха у Арсенал и Дидијеа Дрогбе у Монтреал.

Српски фудбалер је, наравно, истакао да му је овом одлуком указана велика част.

"Веома сам срећан и поносан што ћу бити заменик капитена. То је нешто ново за мене у Челсију, добио сам већу одговорност, али није ствар са којом нисам имао искуства. Нова улога не мења пуно, пошто је Тери прави капитен и лидер екипе", рекао је Ивановић за клупски сајт.

Бивши фудбалер ОФК Београда и московске Локомотиве са траком на руци предводи и репрезентацију Србије, што ће му, како је навео, пуно помоћи.

"Навикао сам на ту улогу. Свакоме је част да предводи селекцију своје земље. Задовољан сам својим партијама из прошле сезоне, која је била можда и најбоља у каријери", закључио је Ивановић, који се нашао у идеалном тиму Премијер лиге прошле сезоне.

Ивановић је за седам и по година у лондонском клубу одиграо 315 утакмица и постигао 31 гол.

Са клубом са Стамфорд Бриџа је освојио две титуле у Премијер лиги, Лигу шампиона, три ФА купа, Лига куп, а 2013. године је у финалу Лиге Европе против Бенфике (2:1) голом у 90. минуту донео Челсију трофеј.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво