Крчмаревић одредио играче за меч са Данском

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Слободан Крчмаревић одредио је шири списак кандидата за утакмицу против Данске, коју наш тим игра у оквиру квалификација за Европско првенство наредне године у Шведској.

Млада репрезентација Србије први меч са одговарајућом селекцијом Данске играће 11. октобра у Алборгу, а реванш меч је на програму 15. октобра у Београду.

На списку Крчмаревића налазе се:

голмани: Бојан Шаранов (ОФК Београд), Жељко Бркић (Војводина) и Ненад Филиповић (Фехервар)

одбрана: Никола Петковић (Црвена звезда), Марко Јовановић (Партизан), Милан Вилотић (Чукарички), Ненад Томовић (Црвена звезда), Немања Пејчиновић (Рад) и Томислав Пајевић (Чукарички)

средина терена: Милош Адамовић (ОФК Београд), Владимир Богдановић (Црвена звезда), Милан Смиљанић (Еспањол), Никола Гулан (Фиорентина), Предраг Павловић (Напредак), Љубомир Фејса (Партизан), Душан Тадић (Војводина), Радосав Петровић (Партизан), Немања Матић (Кошице) и Марко Милинковић (Кошице).

нападачи: Филип Ђорђевић (Нант), Раде Вељовић (Вождовац) и Милан Перић (Партизан).

"Данска није противник кога не можемо да савладамо, али на располагању морамо имати све наше најбоље играче. Морам да нагласим да ово, можда, није коначни списак, јер очекујем да нам се прикључи неко из А тима", навео је Крчмаревић на конференцији за новинаре у Фудбалском савезу Србије.

Млади стручњак, пре свега, прижељкује да се репрезентацији до 21 године прикључе Зоран Тошић из Партизана и Гојко Качар из берлинске Херте, пошто је Миралем Сулејмани повређен и не може да се одазове позиву. Под знаком питања је и Љубомир Фејса ,који неколико последњих кола не игра за Партизан.

"На списку се налази неколико нових имена, пре свега Пајевић, Адамовић и Петровић, али и Матић и Милинковић из Кошица, које је препоручио Владимир Вермезовић. Надам се да, уз искусније играче који буду дошли из А тима, наша репрезентација има добра шансе да се нађе у завршници првенства Европе", поручио је Крчмаревић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи