Јевтовић: Партизанов дрес је част, али и велика обавеза

Доскорашњи фудбалер Новог Пазара Марко Јевтовић рекао је да је пресрећан што је прешао у шампионски тим Партизана, али и да је играње у црно-белом дресу велика обавеза.

"Стигао сам у наш највећи клуб, који деценију доминира у српском фудбалу. Част је носити дрес Партизана, али свестан сам да је обавеза још већа, посебно према армији навијача са, оправдано, највећим очекивањима", рекао је Јевтовић Радију Сто плус.

Јевтовић (21) је у среду потписао четворогодишњи уговор с Партизаном, а његова промоција у Хумској биће уприличена наредне недеље. "Максимално ћу се трудити да оправдам поверење. Покушаћемо да останемо неприкосновени у Србији, али највећи изазов је Лига Шампиона. Било би сјајно да се пласирамо у елитно европско такмичење", оценио је Јевтовић.

Овај везни фудбалер је прошле сезоне на 28 утакмица за Нови Пазар постигао три гола.

"Провео сам две дивне године у Пазару, то је град који живи за фудбал. Желим том клубу све најбоље и да следеће године изборе наступ на међународној сцени", казао је Јевтовић.

Марко Јевтовић је био један од најтраженијих играча у Србији. Осим Партизана, у својим редовима желели су да га виде и Црвена звезда, Чукарички и Војводина. 

Марко Јевтовић је раније играо и за кулски Хајдук и Динамо из Москве. Прошао је омладинску школу Земуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво