Читај ми!

Урош Матић игра за Македонију

Челници Фудбалског савеза Македоније разговарали са Урошем Матићем, братом српског репрезентативца Немање Матића о могућности да заигра за репрезентацију те земље, а у току је поступак издавања македонског пасоша.

Млађи брат српског репрезентативца Немање Матића и фудбалер Бреде Урош Матић могао би ускоро да заигра за селекцију Македоније.

Како преноси сајт Mакедонија фудбал, Матић је у петак разговарао са председником Фудбалског савеза Македоније (ФФМ) Илчом Георгиоским о могућности да заигра за репрезентацију те земље.

"Урош се добро показао у Бреди и може много да нам помогне. Он је веома скроман момак, негује праве вредности и то је један од разлога због којег желимо да заигра за репрезентацију Македоније", рекао је Гергиоски.

Он је истакао да је у току поступак издавања македонског пасоша момку из Шапца.

Матић има 24 године, а током каријере играо је за Кошице и други тим Бенфике.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво