Читај ми!

Хет-трик Шкулетића за тријумф Партизана у Суботици

Лидер фудбалске Суперлиге, екипа Партизана, хет-триком Петра Шкулетића победила је Спартак у Суботици са 0:3 и тиме увећала предност на табели. Овом победом црно-бели су се значајно приближили освајању јесење титуле.

Фудбалери Партизана надомак су освајања јесење титуле, пошто су хет-триком Петра Шкулетића победили у гостима Спартак у последњем мечу 12. кола Суперлиге са 3:0.

Црно-бели су на табели сада на плус четири бода у односу на највећег руивала Црвену звезду, која је јуче кикснула, изборивши само бод против Чукаричког.

Шкулетић је постигао голове у 33. 80. и 81. минуту.

Фудбалери Спартака су први у 25. минуту имали велику шансу коју није реализовао Мркела.

Оно што су домаћини пропустили, после шест, минута је казнио Партизан, када је Шкулетић започео своју серију голова.

Николић: Домнинирали смо у другом делу 

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да је његова екипа доминирала у другом полувремену против Спартака и да је њен циљ да на прави начин заврши полусезону у Супер лиги Србије.

"Било је тешко адаптирати се на овај терен, посебно са овом поставком екипе. Потпуно смо доминирали у другом полувремену, направили смо много пас игре, пресинга, лепих акција. Идемо на паузу са четири и шест бодова у односу на конкуренте и да пробамо да приведемо полусезону крају, онако како смо играли у њеном већем делу", рекао је Николић.

Курћубић: Нисмо могли са десеторицом 

Тренер Спартака Петар Курћубић рекао је да је његова екипа добро играла до примљеног првог гола и да није могла да парира квалитетном противнику са играчем мање.

"Прво полувреме је требало да буде завршено нерешеним резултатом. Добро смо парирали Партизану, нисмо им дозволили шансе. Индивидуална грешка, али и квалитет противника је дозволио да поведе и то је био одлучујући тренутак. До тада смо добро играли, чекали полушансе и дочекали, али их нисмо реализовали. До црвеног картона (Стефана Милошевића) смо добро парирали. Играли смо са десеторицом играча против Партизана, који је доминантан технички и има већи посед, па више нисмо могли", рекао је он.

Резултати и стрелци 12. кола Суперлиге:

Недеља:

Спартак - Партизан 0:3 (Шкулетић 33. 80. и 81. минут)

Субота: 

Црвена звезда - Чукарички 0:0
Војводина - Доњи Срем 2:3 (Гаћиновић 46, Веселиновић 72. пенал - Шарац 40, Станисављевић 63, Зец 77)
Младост - Раднички Крагујевац 0:0
Напредак - Вождовац 0:2 (Џугурдић 23, Шкерјанц 27)
Јагодина - Рад 0:2 (Распоповић 2, Перовић 72)
Нови Пазар - Борац 2:2 (Тинтор 39, Кецап 68 - Стојановић 5, 9)
Раднички Ниш - ОФК Београд (19) 

Табела: Партизан 31, Црвена звезда 27, Војводина 25, Чукарички 22, Нови Пазар 20, ОФК Београд 18, итд. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво