Душану Бајевићу плакета Спортског савеза града Мостара

Један од најбољих фудбалера које је Мостар икад имао, Душан Бајевић, добио је велико признање родног града, плакету Спортског савеза Мостара.

"Принцу са Неретве" највеће спортско признање уручили су градоначелник Љубо Бешлић и председник савеза Хасан Шишић.

"Ово је само мали део дуга који враћамо онима који су кроз спорт пронели славу Мостара широм Европе и света", рекао је градоначелник Бешлић, истакавши да је и сама Бајевићева појава у Мостару велики подстрек младим спортистима, јер је он био и остао спортски узор.

Душан Бајевић, који је током своје богате и блиставе каријере добио бројна признања рекао је да су му најдража она која долазе из његовог родног града.

"Мостар је био и остаће моја највећа љубав и зато сам бескрајно срећан због ове награде", казао је Бајевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво