Дел Боске незадовољан и поред максималног учинка екипе

Селектор шпанске фудбалске репрезентације Висенте дел Боске захтева од тима бољу игру, иако је "црвена фурија" у досадашњем току квалификација за Светско првенство у Јужној Африци 2010. године забележила максималан учинак од две победе.

Европски шампиони су у суботу победили Босну и Херцеговину са 1:0, а у среду су у Албасетеу убедљиво били бољи од Јерменије  - 4:0.

Максимални учинак од две победе у групи 5 не задовољава слектора.  "Две победе остављају добар утисак, али тим мора да буде амбициознији. Протраћили смо већи део утакмице. Првих и последњих 15 минута меча били су прихватљиви, али морамо да будемо доследни у игри", рекао је Дел Боске.

Шпанија је у првој утакмици сломила отпор Босне и Херцеговине после сат игре, али на утакмици са Јерменијом домаћини су у 7. минуту повели голом Ђоана Капдевиље.

"Црвена фурија" је играла без нападача Фернанда Тореса, али је наступ Давида Виље који је постигао два гола, био довољан да се надокнади одсуство фудбалера Ливерпула.

Фудбалер Валенсије је на две квалификационе утакмице постигао три гола, и тако је на 38 наступа за национални тим забележио 21 гол.

"На пословном и приватном плану је добро. Надам се да ћу наставити да напредујем и постижем много голова за Шпанију", рекао је Виља новинарима.

Репрезентација Шпаније која је на последњих 25 утакмица непобеђена, следећег месеца ће играти квалификационе мечеве против Естоније и Белгије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи