Доменек остаје селектор и на следећој утакмици

Селектор француске фудбалске репрезентације Рејмон Доменек "зарадио" је останак на клупи "триколора" после победе над Србијом и предводиће их и на следећој квалификационој утакмици против Румуније 11. октобра.

"Сачекаћемо трећу утакмицу у групи и проценићемо ситуацију", рекао је председник Фудбалског савеза Француске Жан-Пјер Ескалате новинарима после утакмице.  ФСФ је у јулу донео одлуку да Доменек остане на клупи Француске, упркос лошем резултату екипе на Европском првенству у Аустрији и Швајцарској, али је захтевао од селектора добре резултате.

Доменек је у лошим односима са медијима, али и појединим играчима. Навијачи му звижде на утакмицама, а неки од њих су на утакмици против Србије тражили његову оставку.

"Нисам их чуо. Морам да будем потпуно концентрисан на утакмицу и не обазирем се на догађаје на трибинама", рекао је Доменек.

Много празних столица на стадиону доказ су пада популарности репрезентације Француске, након низа лоших резултата, али селектор "триколора" рекао је да је утакмица играна у доброј атмосфери.

"Постоје знаци побољшања у игри, али Француска је у појединим тренуцима меча играла нервозно и дозволила Србији да после корнера смањи резултат на 2:1.  То су делови наше слабости, али играмо боље", рекао је Доменек.

На питање српског новинара зашто су га стрелци голова Николас Анелка и Тијери Анри игнорисали приликом прослављања погодака Доменек је одговорио: "Не говорим ваш језик. Следеће питање, молим", иако му је новинар поставио питање на француском језику.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи