Капело:" Не очекујте много од Волкота"

Селектор енглеске фудбалске репрезентације Фабио Капело затражио је од навијача да у овом тренутку не очекују много од Теа Волкота, иако је одлично играо на утакмици против Хрватске у среду постигавши чак три гола, пренели су британски медији.

Капело је у први тим уврстио Волкота, на рачун бившег капитена Енглеске Дејвида Бекама.

Селектор Енглеске је похвалио деветнаестогодишњег репрезентативца али је нагласио да би било "сулудо" да се сви у Енглеској занесу његовом одличном игром против Хрватске.

"Одлучио сам да Волкот буде у првој постави јер је добро играо у првој утакмици квалификација против Андоре, али и због његовог труда на тренинзима. У овом тренутку он је психички и фижички одлично припремљен. Наравно, он је млад играч и већ сам рекао да ће и у наредним утакмицама играти добро, али да неће на свим мечевима играти на истом нивоу", рекао је Капело у изјави за "Скајспортс".  "Волкот је врло опасан за противничку одбрану и у овом тренутку екипе ће тешко сачувати своје мреже. Када буде играо као против Хрватске биће фантастично, али када не буде играо добро сви морамо да га подржимо. То је врло важна ствар", рекао је Капело.

Волкот је рекао да му је Дејвид Бекам улио додатно самопоуздање рекваши да на терену мора да буде "похлепан".

"Бекам ми је рекао да на терену морам да будем 'похлепан', али ми је после меча рекао да сам то био и превише. Он је сјајан и улива ми много самопоуздања. Гледао сам његове утакмице када сам био млађи и невероватан је осећај тренирати и разговарати са њим", рекао је Волкот.

Селектор Хрватске Славен Билић био је опрезан у похвалама, али је рекао да је Волкот "брз као муња и добар финишер".

"Постигао је два гола из не баш лаких позиција и тешко га је чувати. Због тога је репрезентативац Енглеске и фудбалер Арсенала", рекао је Билић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи