Навијачки нереди у Хрватској

Непосредно пре фудбалске утакмице између Хрватске и Енглеске, која је одиграна у Загребу у Шестој квалификационој групи за Светско фудбалско првенство, као и након сусрета, полиција је привела 63 особе због нарушавања јавног реда.

Према данашњем полицијском саопштењу, међу приведенима је 58 домаћих, четири енглеска навијача и један немачки држављанин, а сви су задржани у просторијама загребачке полицијске управе.  Већи инцидент догодио се у центру Загреба у 19.15 сати, када су се међусобно сукобиле две групе хрватских навијача. У сукобу је тешко повређен један малолетник, док су двојица задобила лакше повреде.

Ухапшена су 22 навијача, а полиција је, такође, саопштила да ће наставити са истрагама везаним за још неке навијачке сукобе.  Нешто раније, током среде послеподне, забележен је и напад веће групе хрватских навијача на енглеске навијаче, који су се возили у трамвају. Неколико енглеских навијача је лакше повређено, а међу њима и један страни фоторепортер.

Утакмица је завршена победом Енглеске од 4:1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи