Антић:" Нисам незадовољан, али морамо још да радимо"

Селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић рекао је да, упркос поразу од Француске није незадовољан игром свог тима. "Нисам незадовољан, јер смо у првих пола сата играли веома добро. Задовољан сам пас игром у том периоду, јер тада нисмо направили много грешака. У наставку меча је дошло до пада у игри, али радићемо на томе да будемо бољи", изјавио је Антић после утакмице.

Селектор Србије похвалио је игру Николаса Ањелке, али је и критиковао португалског судију Олехарија Бенкеренсу.  "Судија није видео чак два спорна играња руком француских фудбалера. Цео стадион је то видео, али добро...Брзина Николаса Ањелке нам је створила проблеме у другом делу меча, када смо физички пали у игри", објаснио је Антић.

Шеф стручног штаба Србије додао је да је капитен Дејан Станковић после ударца у дуелу са Тјеријем Анријем морао да напусти игру због јаког бола у лигаментима колена.

Селектор Француске Ремон Доменек изјавио је да је његовом тиму против Србије било потребно времена да добру игру претвори у позитиван резултат.

"Током 75 минута смо стално нападали и вршили притисак на противнички гол, што је на крају дало резултат. Мислим да су навијачи видели леп фудбал, што нам је и циљ ", рекао је Доменек после утакмице.

Стрелац првог гола за Француску Тјери Анри оценио је да је меч био тежак за његов тим због императива победе, након пораза од Аустрије прошле суботе.

"Заиста је била тешка утакмица, јер смо били под велики притиском да освојимо три бода. Постигли смо лепе голове, али смо у финишу меча деловали помало панично. Ипак, најважнија је да само тријумфовали", закључио је Анри.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи