Читај ми!

Атлетико шампион Шпаније!

Барселона - Атлетико 1:1 (крај). Гол Дијега Година донео Атлетику бод у Барселони, али и титулу шампиона Шпаније. Каталонци повели евроголом Санчеза, Годин у 49. минуту поставио коначан резултат. Навијачи Барсе аплаузима испратили играче обе екипе.

Мадридски Атлетико нови је шампион Шпаније! Чета Дијега Симеонеа положила је најтежи испит и на препуном Камп Ноу одиграла 1:1 против Барселоне. Честитке свим играчима „јорганџија", нарочито Дијегу Годину, који је голом у 49. минуту донео бод вредан титуле.

Како је текла цела сезона у Шпанији, тако се и завршила - спектакуларно! Феноменалан меч одиграли су Барселона и Атлетико, а гости из Мадрида заслужено су стигли до шампионске титуле, прве још од давне 1996. године и генерације предвођене Радомиром Антићем и Милинком Пантићем.

Барса је изузетно агресивно ушла у меч, али без изразитих прилика у већем делу првог полувремена. Атлетико је био на мукама, колико због добре игре домаћег тима, толико и због повреда Дијега Коште и Арде Турана.

Каталонци су успели и да стигну до предности, а фантастичан погодак постигао је Алексис Санчез. Барса је предност однела и на полувреме.

Ипак, на самом почетку другог дела, Атлетико врши велики притисак на гол Пинта. Прво је Давид Виља погодио стативу, да би само два минута ксније Дијего Годин био највиши у скоку у казненом простору Барселоне и главом спровео лопту у мрежу домаће екипе.

Уследио је период игре у којем је Барселона нападала, а Атлетико прилику тражио из контри. До краја меча није било промене резултата, па су „јорганџије" стигле до десете титуле шампиона Шпаније.

А у ери доминације Барселоне и Реала, то је свакако успех који вреди посебно нагласити.

Овако је протекао меч на Камп Ноу:

19.53 - Завршен је меч резултатом 1:1, Атлетико је шампион Шпаније! 

19.22 - Меси постиже гол за Барселону, али је помоћни судија подигао заставицу - Аргентинац се налазио у офсајд позицији. 

19.08 - ГОООЛ! Изједначење на Камп Ноу. Габи је извео корнер са десне стране, највиши у скоку био Дијего Годин, који шаље лопту иза леђа голмана Пинта.

19.05 - Већ на почетку другог дела Атлетико "показује зубе", Давид Виља погађа стативу.

19.03 - Почело друго полувреме у Барселони.

18.50 - Полувреме на Камп Ноу, Барселона против Атлетика води са 1:0. 

18.34 - ГОООЛ! Алексис Санчез доводи Барселону у вођство, прелепим поготком са ивице казненог простора, искоса са десне нападачке стране. Барса има резултат који доноси титулу шампиона.

18.24 - Нови малер за екипу Дијега Симеонеа. Повређен је и Арда Туран, у игру улази Раул Гарсија. 

18.17 - Проблеми за Атлетико. Повредио се Дијего Кошта и мора да напусти игру, уместо њега на терену Адријан. 

18.00 - Почео меч на "Камп Ноу".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво