Самир Насри пропушта утакмицу са Србијом због повреде

Француски фудбалски репрезентативац Самир Насри неће играти на вечерашњој квалификационој утакмици за Светско првенство у Јужној Африци 2010.године против Србије због болова у десном колену, рекао је портпарол "триколора"

 

Француски дневни спортски лист Л'Екип наводи да ће Насрија заменити Јоан Гуркуф, а у стартној постави неће бити ни Филипа Мексеса, ни Патриса Евре.

"Л'Екип" је навео могућу поставу француске селекције: Стив Мананда - Бакари Сања, Вилијем Галас, Ерик Абидал- Гаел Клиши- Жереми Тулалан, Ласана Дијара - Сидни Гову, Јоан Гуркуф - Тијери Анри, Карим Бензема.

Француска је на почетку квалификација за Светско првенство поражена од Аустрије са 3:1, док је Србија у Београду победила Фарска Острва са 2:0.

Утакмица између Француске и Србије игра се вечерас од 21 сат у Паризу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се