Читај ми!

Бејл закуцао Барсу!

Барселона - Реал 1:2 (крај). "Kраљевски клуб" заслужено је освојио свој 19. Куп краља! Фантастичним голом Герта Бејла у 85. мунту "ел класика" Реал је савладао Барселону и дошао до свог првог овосезонског трофеја. Барселона је после бламаже у Гранади и елиминације из Лиге шампиона остала и без Купа.

Навијачи на испуњеном стадиону Местаља присуствовали су спектакуралном "Ел класику" у којем је Реал био бољи, конкретнији и опаснији, па је заслужено дошао до тријумфа и првог трофеја ове сезоне.

Барселона је играла "своју игру" кратких и брзих додавања, више контролисала лопту, међутим, без конкретнијих напада према мрежи Касиљаса.

С друге стране, "краљевски клуб" је организованије претио, нападао и стварао изгледније шансе. На крају, пресудила је, чини се, и већа жеља тима Карла Анћелотија, иако је наступио без кључног играча и најбољег стрелца, повређеног Кристијана Роналда.

Барселона, предвођена мало приметним Лионелом Месијем, доживела је нови ударац, након првенствене бламаже против Гранаде (1:0) и елиминације из Лиге шампиона од мадридског Атлетика.

Поклекла је у борби за трофеј, иако је ове сезоне добила два "Ел класика", на Ноу Кампу (2:1) и Сантјаго Бернабеу (4:3).

Сусрет је одлучио Герет Бејл после сјајног соло продора, када је издржао налете противника и из близине матирао голмана Пинта.

Реал Мадрид - Барселона 2:1 (Ди Марија 11, Бејл 85 - Бартра 68)

Реал Мадрид је освојио 19. Куп краља, први од сезоне 2010-11, док је Барселона остала на рекордних 26 трофеја.

ОВАКО ЈЕ ПРОТЕКАО МЕЧ НА "МЕСТЉИ":

21.20 - Крај меча! 1:2. Реал је освајач шпанског Купа краља!  

21.13 - ГООЛ! 1:2 - Није дуго трајала радост Каталонаца. Герет Бејл фантастичним голом у 85. минуту поново доводи мадриђане у вођство! 

21.27 - ГОООЛ! 1:1 - Марк Батра у 68. минуту највиши у скоку након корнера закуцава лопту у десне рашље за изједначење. Касиљас немоћан!

21.16 - Полувреме на Местаљи! Реал одлази на одмор предношћу 1:0. На терену се води прави "рат", честе провокације играча оба тима. 

21.41 - ГООООЛ! 0:1 - Анхел Ди Марија доводи "краљевиће" у вођство већ у 11. минуту меча!

21.30 - Почео спектакл на Местаљи, финални меч Купа краља, у ком се састају Барселона и Реал. Роналдо са трбина посматра меч.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво