Матић у Челсију од уторка!

Немања Матић је пристао да се врати у лондонски Челси. Српски репрезентативац се од дреса Бенфике опрашта утакмицом против Порта, а затим ће се придружити новим клупским друговима, потврђено је РТС-у. Незванично, висина трансфера је 35 милиона евра.

Спортска вест дана, коју је први пренео угледни спортски лист „О Жого", долази нам из Португалије. Немања Матић се договорио у вези са условима сарадње са лондонским Челсијем и почетком наредне недеље ставиће се на располагање Жозеу Морињу.

Наводно, Бенфика је пристала да прода српског репрезентативца за 35 милиона евра.
Касније се појавила информација, која је потврђена РТС-у, да ће Матић у Лондон отпутовати у уторак. Чињеница да је Матић почео дерби меч против Порта говори у прилог овој тврдњи.

Матић је већ био играч Челсија, и то од августа 2009. године па све до истог месеца 2010. године, када је отишао на позајмицу у Витесе, заједно са Слободаном Рајковићем и бившим чуваром мреже Војводине Матејом Делачем.

У Бенфику долази као део трансфера Давида Лиуза на Стамфорд бриџ. Од тада је за екипу са Ла Лужа одиграо 97 мечева, постигао је девет голова. Оно што ови бројеви не говоре то је да је Матић у међувремену израстао у једног од најбољих играча на планети на својој позицији.

Током првог боравка у Челсију одиграо је само две утакмице. Сасвим је сигурно да ће сада његов статус у Лондону бити кудикамо бољи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво