Читај ми!

ЛЕ: Лацио сигуран, преокрет Черномореца

Лацио без проблема у Варшави. Валенсија победила на гостовању против Свонсија. Севиљи само бод против Ешторила. Динамо повео против Черномореца, на крају кратких рукава. На Кантриди без голова, уз нестанак струје.

Било је напето на улицама Варшаве, али не и на терену. Навијачи Лација, имали су увертиру са пољском полицијом, али ће се на крају са осмехом вратити у Италију, јер је Лацио савладао Легију са 2:0.

Переа је у првом полувремену довео римску екипу у вођство, да би коначан резултат поставио Андерсон у другом делу игре.
Тако је Лацио сачувао шансу да на крају групне фазе буде на првом месту, али ту му је посао отежао Трабзон, који је код куће победио Аполон из Лимасола са 4:2.

Валенсија Мирослава Ђукића, победила је Свонси са 1:0 на гостовању, голом Пареха, и тако осигурала прву позицију у групи, док ће са друге позиције у наредну фазу отићи највероватније Свонси, који има три бода више од трећепласираног Кубања, који је победио безнадежни Сент Гален са 4:0.

Загребачки Динамо је водио на полувремену у гостима против Черномореца голом Бећираја, али је домаћин изједначио преко Антонова у 78. минуту, да би потпуно преокренуо з надокнади времена голом Диденка.

Тако је Черноморец сачувао шансе за даљи пласман, јер има исти број бодова као и ПСВ, који је изгубио од првопласираног Лудогореца са 2:0. Динамо, са друге стране, има само један бод.

Тотенхем је рутински савладао Тромсе са 2:0 у гостима, па ће се, иако је то било познато и пре овог меча, наћи у наредној рунди такмичења. Са друге позиције даље иде Анжи, који је одиграо 1:1 са Шерифом.

Фиорентина је, нерешеним резултатом 0:0 против Пасош Фереире задржала прву позицију у групи, али Дњепар има само бод мање јер је савладао Пандури са 4:1. Мада се знало да ће обе екипе проћи даље, у последњем колу ћемо сазнати која ће са које позиције.

Резултати петог кола Лиге Европе:

Шахтјор Караганди - ПАОК 0:2

Кубањ - Сент Гален 4:0

Рубин - Марибор 1:1

Анжи - Шериф 1:1

Генк - Динамо Кијев 3:1

Рапид - Тун 2:1

Либерец - Фрајбург 1:2

Севиља - Ешторил 1:1

Лион - Бетис1:0

Ријека - Гимареш 0:0

Легија - Лацио 0:2

Тромсе - Тотенхем 0:2

АЗ Алкмар - Макаби Хаифа 2:0

Трабзонспор - Аполон 4:2

Свонси - Валенсија 0:1

Пасош Фереира - Фиорентина 0:0

Виган - Зулте Варегем 1:2

Елсборг - Салцбург 0:1

Есбјерг - Стандард 2:1

Бордо - Ајнтрахт Франкфурт 0:1

Черноморец - Динамо Загреб 2:1

Лудогорец - ПСВ Ајндховен 2:0

Дњепар - Пандури 4:1

АПОЕЛ - Макаби Тел Авив 0:0

Како је протекао дан у Лиги Европа:

23.00 - Готови су сви мечеви Лиге Европа. Резултати: АПОЕЛ - Макаби Тел Авив 0:0, Бордо - Ајнтрахт 0:1, Черноморец - Динамо Загреб 2:1, Дњепар - Пандури 4:1, Елфсборг - Салцбург 0:1, Есбјерг - Стандард 2:1, Пасош Фереира - Фиорентина 0:0, Лудогорец - ПСВ 2:0, Свонси - Валенсија 1:0, Виган - Зулте Варегем 1:2.

22.44 - ГОЛ! Нови погодак Безјака,Лудогорец води са 2:0 против ПСВ-а.

21.57 - Полувреме: АПОЕЛ - Макаби Тел Авив 0:0, Бордо - Ајнтрахт 0:0, Черноморец - Динамо Загреб 0:1, Дњепар - Пандури 1:0, Елфсборг - Салцбург 0:1, Есбјерг - Стандард 1:0, Пасош Фереира - Фиорентина 0:0, Лудогорец - ПСВ 1:0, Свонси - Валенсија 0:1 и Виган - Зулте Варегем 1:1.

21.43 - Гол! Безјак постиже погодак за вођство Лудогореца против ПСВ-а.

21.26 - Гол! Валенсија води од 21. минута голом Пареха.

20.55 -  Готови су мечеви који су почели у 19 сати. Резултати: АЗ Алкмар - Макаби Хаифа 2:0, Генк - Динамо Кијев 3:1, Легија - Лацио 0:2, Либерец - Фрајбург 1:2, Лион - Бетис 1:0, Рапид Беч - Тун 2:1, Ријека - Гимараеш 0:0, Севиља - Ешторил 1:1, Трабзон - Аполон Лимасол 4:2, Тромсе - Тотенхем 0:2. Нема одмора, за десетак минута нова "тура" утакмица.

20.35 - ГОЛ! Муса Дембеле постиже други гол за "певце" против Тромсеа.  

20.25 - ГОЛ! Тотенхем је повео у Тромсеу, прецизан је био Румун Влад Кирикеш. 

20.15 - ГОЛ! Лацио води са 2:0, Андерсон је стрелац. 

20.00 - Готове су три утакмице Лиге Европа. Кубањ је савладао Сент Гален са 4:0, док су Рубин и Марибор играли нерешено 1:1, баш као и Анжи и Шериф. 

19.50 - Полувреме. Резултати: АЗ Алкмар - Макаби Хаифа 1:0, Генк - Динамо Кијев 3:1, Легија - Лацио 0:1, Либерец - Фрајбург 0:1, Лион - Бетис 0:0, Рапид Беч - Тун 1:0, Ријека - Гимараеш 0:0, Севиља - Ешторил 1:0, Трабзон - Аполон Лимасол 2:0, Тромсе - Тотенхем 0:0

19.25 - ГОЛ! Лацио је повео у Варшави, преко Перее. 

19.15 - Полиција у Варшави је привела око 120 навијача Лација који су напали полицијска возила, засули их флашама и каменицама, преносе светски медији. Варшава је вечерас можда и најризичније место, јер је свима познато да Пољаци имају великих проблема са хулиганима, а навијачи Лација су познати по својм акцијама ван "чизме".

19.00 - Почело је још десет мечева. Играју: АЗ Алкмар - Макаби Хаифа, Генк - Динамо Кијев, Легија - Лацио, Либерец - Фрајбург, Лион - Бетис, Рапид Беч - Тун, Ријека - Гимараеш, Севиља - Ешторил, Трабзон - Аполон Лимасол, Тромсе - Тотенхем.

18.16 - Поглед на Тромсе пред почетак утакмице са Тотенхемом.

18.00 - Почеле су три утакмице у 18 сати. Састају се: Рубин - Марибор, Анжи - Шериф, Кубањ - Сент Гален. 

17.55 - Први данашњи меч је завршен, ПАОК је победио Шахтјор Караганди у гостима са 2:0. 

17.45 - Мрак на Кантриди! Изгледа да је у Ријеци нестало струје, сат времена пре почетка утакмице Ријека - Гимараеш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво