Босански навијачи погрешили државу

Пажња: Није Њуз нет, али јесте нешто слично. Босански шаљиви сајт објавио лажну вест да је група навијача фудбалске репрезентације БиХ купила авионске карте и уместо у Литванију отпутовала у Летонију. "Кад смо стигли тамо, видели смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигде."

Невероватна авантура навијача репрезентације БиХ, који су уместо на историјски меч "змајева" у Литванију, отпутовали у Летонију.  

Навијач фудбалске селекције БиХ Харис Тресњо кренуо је са групом пријатеља на утакмицу, али на њихову жалост, завршили су у погрешној држави. Харис, који је иначе шумар из Овчара, за портал je испричао шта се догодило:

"Ја и мојих неколико јарана кренули смо на утакмицу да навијамо за Босну, али уместо у Литванији, ми смо завршили у Летонији. Зај**али смо се кад смо куповали карте за пут и нисмо приметили да идемо у криву државу. Кад смо стигли тамо, видели смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигде", рекао је Тресњо за портал Vijesti.ba.

"Питали смо неке људе, на енглеском, где су сви и где се игра фудбалска утакмица. Испричали смо како смо дошли из БиХ да навијамо за наше, али су нам се само смејали и говорили да смо јако далеко од стадиона. Један млађи момак нам је онда дошао и објаснио како смо у погрешној држави и како се не игра у Летонији него у Литванији. Лутали смо још мало главним градом, да се уверимо", рекао је Харис.

Харис признаје да никад није разликовао те две земље - Литванију и Летонију - и како су били "љути на јарана који им је купио карте".

Али ипак, на крају су се добро провели и у Летонији. Пронашли су кафић који је преносио утакмицу Босне и Херцеговине и Литваније, и уз много тамошњег пива прославили успех репрезентације БиХ.

"Ову глупост памтићу сигурно до краја живота", завршио је Харис.

Ова невероватна вест потиче са сајта који прави лажне, шаљиве чланке, па смо се, позивајући се на остале сајтове у региону, и ми "упецали".

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи