Читај ми!

Звезда преживела Јагодину

Звезди припао спектакл у Јагодини. Виђена је одлична утакмица, са пет голова, два црвена картона, голманских грешака, а пре свега одличних потеза.

Фудбалери Црвене звезде остали су на два бода заостатка у односу на Партизан, пошто су вечерас као гости у дербију 26. кола првенства Србије савладали Јагодину са 3:2 (2:1).

У сјајном амбијенту, пред више од 10.000 гледалаца виђена је одлична утакмица, са пет голова, два црвена картона, голманских грешака, а пре свега одличних потеза.

Звезда је повела у 4. минуту када је Бразилац Каду Мендеш искористио грешку голмана Јагодинаца Игора Гонџулица. На 2:0 повисио је Нигеријац Абиола Дауда у 25. минуту, главом, после центаршута Кадуа.

Јагодинци су до одласка на одмор смањили на 2:1, а стрелац је у 39. минуту био капитен домаћих МИлош Стојановић. За најбољег стрелца лиге био ј ето 15. погодак у првенству.

У наставку прво је Јагодина изједначила у 51. минуту голом Милана Дјурића, после невероватно лоше процене голмана црвено-белих Бобана Бајковића, да би већ у следећем нападу нову предност Београдјанима донео Лука Милуновић.

У 60. минуту Звезда је остала са 10 играча пошто је искључен Марко Вешовић, али је до краја ипак успела да сачува предност. У последњим тренуцима меча искључен је и фудбалер Јагодинаца Либијац Мохамед Ел Мунир.

У другом вечерашњем мечу Војводина је у Новом Саду савладала Рад са 1:0. Једини гол постигао је Мирослав Вулићевић у 81. минуту. Раније вечерас Партизан је на дебију тренера Вука Рашовића савладао Раднички из НИша са 3:1 (1:0).

Претходно, данас је ОФК Београд био бољи од Радничког из Крагујевца са 1:0 (1:0). Једини погодак на мечу постигао је Петар Грбић у 45. минуту.

Остале утакмице 26. кола играју се у суботу од 17 сати: БСК - Спартак, Доњи Срем - Смедерево, Хајдук - Јавор, Слобода - Нови Пазар.

Табела: Партизан 61 бод, Црвена звезда 59, Војводина 52, Јагодина 43, Рад 40, ОФК Београд 38, Слобода 33, Спартак 31, Раднички Ниш 31, Јавор 29, Доњи Срем 27, Нови Пазар 27, Хајдук Кула 26, БСК Борча 26, Раднички Крагујевац 24, Смедерево 12.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво