Читај ми!

Супер лига Србије

Веселиновић немилосрдан

Лазар Веселиновић са три поготка испратио из Куле Јагодину. Крагујевчани ремизирали са Радом. Војводина "прескочила" Смедерево. Сапртак и Слобода у Суботици поделили бодове. Без голова у Нишу и Новом Саду. Од 18.30 играју Црвена звезда и Јавор.

Фудбалери Радничког ремизирали су на свом терену у Крагујевцу против Рада (1:1) у мечу 16. кола Супер лиге, док је Хајдук код куће изненадио Јагодину и славио са 3:0.

Вођство Крагујевчанима донео је Владимир Оташевић у 12. минуту, а коначан резултат поставио је Урош Ђурђевић у 89. минуту. Домаћин је меч завршио са играчем мање, пошто је Оташевић у 84. минуту зарадио други жути картон и искључење.

Прва звезда поподневних мечева био је нападач Хајдука Лазар Веселиновић, који је са три поготка испратио из Куле до овог кола трећепласирану Јагодину. Кикс екипе тренера Симе Крунића на прави начин искористила је Војводина, која је уз доста муке у гостима савладала "фењераша" Смедерево са 2:1. Стрелац победносног поготка за Новосађане био је Стојан Врањеш у 82. минуту.

У дуелу у Суботици између Спартака и Слободе није било победника. Двоструки стрелац за госте био је Предраг Ранђеловић, док су стрелци за Спартак били Владимир Торбица и Слободан Новаковић. Голман домаћих Бранимир Алексић у 85. минуту је зарадио црвени картон и направио пенал, који је искористио Ранђеловић.

Гледаоци нису имали прилике да виде поготке на утакмицама Доњи Срем - ОФК Београд и Раднички Ниш - Нови Пазар.

Све утакмица данашњег кола почеле су минутом ћутања у знак сећања на недавно преминулог новинара Спортског журнала Драгана Пантелића.

Резултати и стрелци у 16. колу:

Доњи Срем - ОФК Београд 0:0
Хајдук - Јагодина 3:0 (Веселиновић 11, 24, 90)
Спартак - Слобода 2:2 (Торбица 45, Новаковић 87 - Ранђеловић 54, 86. пенал)
Смедерево - Војводина 1:2 (Ристић 64 - Вулићевић 44, Врањеш 82)
Раднички Крагујевац - Рад 1:1 (Оташевић 12 - Ђурђевић 89)
Раднички Ниш - Нови Пазар 0:0
Од 18.30 играју Црвена звезда - Јавор

Меч БСК - Партизан одложен је за 6. март

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво