Дауда последње Звездино појачање

У последњим тренуцима прелазног рока Црвена звезда је успела да доведе још једног фудбалера. Абиола Дауда, нигеријски нападач, на Маракану долази из Шведског Калмара. Дауда долази као слободан фудбалер, али ни он неће моћи да буде регистрован уколико Звезда не измири дуговања у продуженом року.

Домаћи медији су наговештавали долазак дефанзивца, али у „пет до 12" на Маракну је стигао нападач.

Доскорашњи играч шведског Калмара, Нигеријац Абиола Дауда, најновије је и последње појачање црвено-белих у овом прелазном року. У Звезду долази као слободан играч.

Иако има 25 година, овај фудбалер је већ седам година у Шведској, где је најпре носио дрес Сиверсборга, иначе четвртолигаша. Након одличне сезоне, у којој је постигао 23 гола на 25 утакмица, уследио је прелазак у Калмар.

Прошле сезоне био је четврти стрелац лиге са 14 голова на 25 утакмица.

Дауда је у Калмару на 129 утакмица постигао 33 гола. Потписао је двоипогодишњи уговор и у понедељак ће се придружити новим клупским друговима. 

Дакле, после Николе Петковића, повратника из Израела, и Луиса Гарида, репрезентативца Хондураса, Дауда је треће појачање Црвене звезде. Наравно, рок за измирење дугова је померен за још две седмице, а ако ни до тада Црвена звезда не успе да испуни обавезе, неће бити у могућности да региструје новопридошле играче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво