Читај ми!

Миљан Мутавџић у Новом Пазару

Доскорашњи првотимац крагујевачког Радничког 1923 Миљан Мутавџић прикључио се екипи Новог Пазара и носиће дрес тог суперлигаша у наставку сезоне. Тренер Новог Пазара Славенко Кузељевић оценио је да ће Мутавџић донети "озбиљност и чврстину везном реду и одбрани", и да ће на прави начин заменити Дарија Дамјановића.

"Његова каријера нам говори да смо ангажовали право појачање. Најбитније је да нам се прикључио и да ће бити ту током пролећног дела првенства, а ја бих волео да постигнемо договор и о дугорочнијој сарадњи", рекао је Кузељевић.

 

Мутавџић (26) је током јесење полусезоне одиграо 11 утакмица за Раднички 1923.

Он је раније наступао и за шведски Малме, Јавор и Бане из Рашке, а два пута је играо и за репрезентацију Србије.

Кузељевић је најавио да ће екипу Новог Пазара у наредним данима појачати још неколико квалитетних фудбалера.

"У следећа три до четири дана, до одласка у Анталију, очекујемо долазак још тројице или четворице играча. Ради се о фудбалерима који би требало да буду носиоци наше игре у наставку првенства", казао је Кузељевић.

Новопазарцима су се раније прикључили Младен Поповић, Милан Вигњевић, Владимир Вујовић, Зоран Вујовић, Зоран Пешић, Александар Васиљевић и Милош Марковић.

С друге стране, екипу су напустили Енвер Аливодић, Ирфан Вусљанин, Дарио Дамјановић, Милош Богуновић, Драган Жарковић, Ахмед Мујдрагић, Семир Хаџибулић, Филип Стојановић, Адмир Рашчић, Саша Попин, Слободан Јаковљевић, Славко Лукић, а вероватно ће отићи и Ристо Ристовић.

Нови Пазар је тренутно на 10. месту у Супер лиги Србије, с три бода више од претпоследњег Радничког 1923.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара