Читај ми!

Победа за охрабрење

Србија–Чиле 3:1. Репрезентација Србије одлично је одиграла пријатељски меч против Чилеа у Сент Галену и забележила убедљиву победу од 3:1. Стрелци за "орлове" Марковић, Ђорђевић и Ђурђић, док је једини погодак за Чиле постигао Ернандез.

Фудбалска репрезентација Србије победила је у Сант Галену Чиле са 3:1 у пријатељској утакмици. Голове за Србију постигли су Лазар Марковић у 22. минуту, Филип Ђорђевић у 48. и Филип Ђурђић у 60, док је једини стрелац за Чиле био је Анхело Енрикес у 88. минуту. Цео ток утакмице можете погледати овде.

Вођство Србији донео је Марковић у 22. минуту, после одличног продора Миралема Сулејманија по десном боку након центаршута, пронашао је младог фудбалера Партизана, који је главом затресао мрежу Мигела Пинта.

Фудбалер Нанта Филип Ђорђевић је након одличног проигравања имењака Ђуричића, погодио за 2:0 на почетку другог полувремена.

Исти играчи били су актери у 65. минуту, само је овај пут на асистенцију Ђорђевића, фудбалер Херевена затресао мрежу за 3:0.

Чиле је до јединог гола дошао у последњим минутима меча, након слободног ударца, који је извео Матијас Фернандес, у скоку се најбоље снашао Енрикес и главом закуцао лопту у мрежу.

Чиле је од 78. минута играо са играчем мање, пошто је Артуро Видал добио директан црвени картон.

Ово је била последња утакмица Србије у 2012. години, а још једну проверу, пред утакмицу са Хрватском у квалификацијама за Светско првенство имаће 6. октобра.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво