Сретеновић у Партизану

Фудбалски клуб Партизан договорио је са Управом љубљанске Олимпије трансфер 27. годишњег штопера Сретена Сретеновића. Црно-бели попуњавају мањак на овој позицији.

Сретенових је рођен у Чачку, а пре Олимпије играо је за Рад, Бенфику, Заглебје, Политехнику и Кубан из Краснодара. Остали детаљи око трансфера искусног штопера биће накнадно објављени.

Црно-бели имају мањак играча на позицији штопера, посебно јер је Милош Остојић повређен, па је против Тромсоа у првом мечу друштво Иван Иванову у централној линији одбране правио Александар Миљковић, дугогодишњи десни бек.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 28. авг 2012, 22:16) - anonymous [нерегистровани]

pun pogodak

bravo ! srećan partizan sa sretenom sretenovićem, srećno svima!

(уторак, 28. авг 2012, 21:33) - Dragan [нерегистровани]

Kako te nije sramota

Ti mora da si mnogo pametan kad unapred znaš koga je PARTIZAN angažovao. A koga bi ti voleo da dođe u PARTIZAN? Da li bi pristao da navijači svake godine uplate 50 evra u poseban fond pa milion ipo evra za tri dobra igrača? Gade mi se ovakvi navijače, pesimisti, večni kritičari, pametnjakovići. Takvi navijači neka pljuju televizor kad PARTIZAN igra a nas koji volimo PARTIZAN neka puste da navijamo čak i kada gubi i kad nije prvi. Nemoj više slati komentare!

(уторак, 28. авг 2012, 18:49) - anonymous [нерегистровани]

Opet neki panj

Opet pola igraca. Kupite vec jednom posteno jednog IGRACA, a ne opet nekog da moram da strepim kada lopta ide prema njemu kako ce se od njega, panja odbiti.