Иван Обрадовић у Сарагоси

Српски фудбалер Иван Обрадовић играће у наредних пет година у редовима шпанског прволиогаша Сарагосе, објављено је на званичном сајту овог клуба.

Обрадовић ће прво бити подвргнут лекарским прегледима, а потом ће, у наредних 48 сати, потписати петогодишњи уговор.

Финансијски детаљи трансфера 21-годишњег Обрадовића нису саопштени.

Председник Партизана Драган Ђурић јуче је после седнице клупског Управног одбора најавио продају Обрадовића, али је рекао да ће леви бек екипе бити задржан за реванш са Жилином у баражу за Лигу Европа.

Сарагоса није навела да ли ће Обрадовић остати у Партизану до реванша са Жилином, који се игра у четвртак.

Обрадовић је каријеру и почео у Партизану за чији је сениорски тим наступио 94 пута и постигао два гола. Осам пута носио је и дрес репрезентације Србије за коју је постигао један гол, октобра 2008. године, у сусрету са Аустријом у квалификацијама за Мундијал 2010.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи