Красић жеља Фенербахчеа

Како преносе медији у Турској, један од највећих клубова из ове земље Фенербахче више је него заинтересован да у својим редовима наредне године види и српског репрезентативца Милоша Красића. Фенер је спреман да плати 11 милиона евра за услуге некадашњег играча ЦСКА из Москве и новосадске Војводине.

Турски великан Фенербахче спреман је да понуди 11 милиона евра за српског репрезентативца Милоша Красића.

Као што је познато, Красић је у зимском прелазном року одлучио да остане у Торину, због чега се покајао јер се његова минутажа није поправила, и сада је спреман да иде.

Турски медији, али и поједини медији на Апенинском првенству, тврде да је Фенербахче јако заинтересован за и даље одличног фудбалера. Турски тим спреман је „Старој дами" да понуди 11 милиона евра.

Красић је из московског ЦСКА прешао у Јувентус у лето 2010. године, а транфер је био вредан преко 15 милиона евра. У почетку, Красић је играо одлично, јако брзо постао љубимац веома пробирљиве публике у Торину, али онда је уследио пад форме и одсуство поверења тренера Јувентуса.

Конте је Красића ове сезоне слао на терен само седам пута.

Све скупа, фудбалер изузетне продорности је за најпопуларнији италијански клуб одиграо 40 мечева, у којима је постигао осам погодака. Дрес репрезентације Србије носио је 46 пута, а мрежу је тресао три пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво