Читај ми!

Оде и Рашовић, чека се глас Крстајића

Вук Рашовић поднео је оставку на место тренера Телеоптика. После отказа Крстајићу и оставке тренера Станојевића, сматрам да интерес клуба није на првом месту и то је главни разлог моје оставке, рекао је Рашовић. Драган Ђурић није одржао најављени састанак са играчима, чека се конференција за новинаре Младена Крстајића.

Дан после седнице Управног одбора Партизана, на којем је смењен спортски директор Младен Крстајић, ситуација у Хумској се захуктава. Александар Станојевић одржао је обећање и дао оставку, а његовим стопама је кренуо и тренер Телеоптика Вук Рашовић.

"Због тренутних дешавања у Партизану одлучио сам да поднесем оставку на место тренера Телеоптика. И играчку и тренерску каријеру започео сам у овом клубу. Проживео сам многе тешке тренутке, али је увек интерес Партизана био изнад интереса свих нас", рекао је Рашовић, преноси Мондо.

"После отказа Младену Крстајићу и оставке тренера Александра Станојевића, сматрам да интерес клуба није на првом месту, и то је главни разлог моје оставке", образложио је Рашовић.

За уторак је био планиран састанак Драгана Ђурића и играча. Ипак, до састанка није дошло и није познато када ће председник "црно-белих" објаснити првотимцима ситуацију у клубу.

Истовремено, јавност жељно ишчекује конференцију за новинаре Младена Крстајића, сада већ бившег спортског директора, на којој би требало да се чује због чега је дошло до размимоилажења пословног и спортског сектора клуба.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво