Јевтовић: Партизанов дрес је част, али и велика обавеза

Доскорашњи фудбалер Новог Пазара Марко Јевтовић рекао је да је пресрећан што је прешао у шампионски тим Партизана, али и да је играње у црно-белом дресу велика обавеза.

"Стигао сам у наш највећи клуб, који деценију доминира у српском фудбалу. Част је носити дрес Партизана, али свестан сам да је обавеза још већа, посебно према армији навијача са, оправдано, највећим очекивањима", рекао је Јевтовић Радију Сто плус.

Јевтовић (21) је у среду потписао четворогодишњи уговор с Партизаном, а његова промоција у Хумској биће уприличена наредне недеље. "Максимално ћу се трудити да оправдам поверење. Покушаћемо да останемо неприкосновени у Србији, али највећи изазов је Лига Шампиона. Било би сјајно да се пласирамо у елитно европско такмичење", оценио је Јевтовић.

Овај везни фудбалер је прошле сезоне на 28 утакмица за Нови Пазар постигао три гола.

"Провео сам две дивне године у Пазару, то је град који живи за фудбал. Желим том клубу све најбоље и да следеће године изборе наступ на међународној сцени", казао је Јевтовић.

Марко Јевтовић је био један од најтраженијих играча у Србији. Осим Партизана, у својим редовима желели су да га виде и Црвена звезда, Чукарички и Војводина. 

Марко Јевтовић је раније играо и за кулски Хајдук и Динамо из Москве. Прошао је омладинску школу Земуна.

број коментара 0 пошаљи коментар