Босански навијачи погрешили државу

Пажња: Није Њуз нет, али јесте нешто слично. Босански шаљиви сајт објавио лажну вест да је група навијача фудбалске репрезентације БиХ купила авионске карте и уместо у Литванију отпутовала у Летонију. "Кад смо стигли тамо, видели смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигде."

Невероватна авантура навијача репрезентације БиХ, који су уместо на историјски меч "змајева" у Литванију, отпутовали у Летонију.  

Навијач фудбалске селекције БиХ Харис Тресњо кренуо је са групом пријатеља на утакмицу, али на њихову жалост, завршили су у погрешној држави. Харис, који је иначе шумар из Овчара, за портал je испричао шта се догодило:

"Ја и мојих неколико јарана кренули смо на утакмицу да навијамо за Босну, али уместо у Литванији, ми смо завршили у Летонији. Зај**али смо се кад смо куповали карте за пут и нисмо приметили да идемо у криву државу. Кад смо стигли тамо, видели смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигде", рекао је Тресњо за портал Vijesti.ba.

"Питали смо неке људе, на енглеском, где су сви и где се игра фудбалска утакмица. Испричали смо како смо дошли из БиХ да навијамо за наше, али су нам се само смејали и говорили да смо јако далеко од стадиона. Један млађи момак нам је онда дошао и објаснио како смо у погрешној држави и како се не игра у Летонији него у Литванији. Лутали смо још мало главним градом, да се уверимо", рекао је Харис.

Харис признаје да никад није разликовао те две земље - Литванију и Летонију - и како су били "љути на јарана који им је купио карте".

Али ипак, на крају су се добро провели и у Летонији. Пронашли су кафић који је преносио утакмицу Босне и Херцеговине и Литваније, и уз много тамошњег пива прославили успех репрезентације БиХ.

"Ову глупост памтићу сигурно до краја живота", завршио је Харис.

Ова невероватна вест потиче са сајта који прави лажне, шаљиве чланке, па смо се, позивајући се на остале сајтове у региону, и ми "упецали".

број коментара 46 пошаљи коментар
(четвртак, 24. окт 2013, 01:45)
anonymous [нерегистровани]

Blamaza

Svjetsko Prvenstvo. Koja strasna blamaza.
Neda mi se da nabrajam ko se sve Blamira...

(понедељак, 21. окт 2013, 09:49)
sladja [нерегистровани]

slabo kontajuci

Ovo je jos jedan dokaz koliko bosanci imaju smisla za humor,samo sto ga vi jos uvijek ne kontate.

(субота, 19. окт 2013, 22:41)
anonymous [нерегистровани]

dudovi

pa to mogu samo bosnjaci pa da nije smijesno bilo bi zalosno promasiti drzavo pa to je da places od smijeha,a zamislite kada krenu u brazil sta mislite gdjece stici.

(субота, 19. окт 2013, 20:44)
anonymous [нерегистровани]

pejo

nije bitno sto su pogrijesili oni su svoje snove ostvarili plasirali se na svjetsko prvensvo a hrvati kao i srbbi ce da gledaju prko malllliiii EKRANA

(субота, 19. окт 2013, 17:41)
anonymous [нерегистровани]

bolje tako

Pa bolje tako nego da se blamiramo na svetskoj sceni kao sto ce neki.. ;)

(петак, 18. окт 2013, 23:44)
anonymous [нерегистровани]

Mahanje

E ti bosanci ti odose na svjetsko,a vi imate mahanje

(петак, 18. окт 2013, 22:24)
anonymous [нерегистровани]

Afrika

Re: ?
Brazavil (Kongo) - trebace francuski :-)

(петак, 18. окт 2013, 22:19)
anonymous [нерегистровани]

crazy tour

Paris, London, Lissabon
Kiew, Moscow, Prag and Rome
Kopenhagen, Bukurest :D

(петак, 18. окт 2013, 22:01)
anonymous [нерегистровани]

odgovor nije lako

U Brazil je isti jezik kao u Portugal,ako ne dodju do Barcelone :)bice adios mucachas

(петак, 18. окт 2013, 21:48)
čikotilo [нерегистровани]

?

Kkav francuski čoveče HAHAHHAHAH