Повратак Красића

Милош Красић се опоравио од повреде и спреман је за повратак у редове Фенербахчеа. "Срећан сам што сам овде, али сам у лошем физичком стању. Први пут сам доживео озбиљну повреду и то је много лоше утицало на мене, али сада сам спреман и желим да се предам тиму", рекао је Красић.

Српски фудбалер Милош Красић рекао је да се потпуно опоравио од повреде задње ложе и да жели да се докаже у турском Фенербахчеу.

"Срећан сам што сам овде, али сам у лошем физичком стању. Први пут сам доживео озбиљну повреду и то је много лоше утицало на мене, али сада сам спреман и желим да се предам тиму", рекао је Красић у интервјуу за магазин Фенербахчеа.

"Тренер Ајкут Кочаман може да се ослони на мене. Све ће бити добро када будем почео да играм редовно. Желим да се докажем", додао је он.

Красић је казао да се пре преласка у Фенербахче консултовао са српским фудбалером који је наступао за тај клуб Матејом Кежманом.

"Знам да је Фенербахче међу 10-15 најбољих светских тимова. Пре него што сам прихватио понуду, информације о клубу сам добио од Матеје Кежмана, који је позитивно говорио о Фенербахчеу и Турској. Желим овде да останем много година", казао је Красић.

Фенербахче је трећи на табели турског првенства са 23 бода, три мање од водећег Галатасараја, али и са утакмицом мање.

"Ако будемо радили пуним капацитетом, не постоји тим који може да нас победи", оценио је некадашњи фудбалер Војводине, ЦСКА и Јувентуса.

Красић је у Фенербахче дошао почетком августа из Јувентуса за седам милиона евра, али се после само неколико недеља повредио на утакмици против московског Спартака у баражу за Лигу шампиона.

број коментара 0 Пошаљи коментар