Удовичић и Маљковић посетили олимпијски тим Србије у Пјонгчангу

Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије, Вања Удовичић и помоћник министра за спорт, Дарко Удовичић су заједно са председником и генералним секретаром Олимпијског комитета Србије Божидаром Маљковићем и Ђорђем Вишацким посетили спортисте Србије у Олимпијском селу.

Удовичић је с руководством Олимпијског комитета Србије обишао Олимпијско село, објекте за смештај спортиста и канцеларију Тима Србије.

Он је разговарао са спортистима и њиховим утисцима о условима за живот и тренинге, интересовало га је како се спортисти осећају пред прве наступе, честитао на резултатима са којима су се квалификовали и пожелео им је пуно успеха на такмичењима.

Удовичић је, како је наведено у саопштењу Олимпијског комитета Србије, изразио уверење да ће сви у својим наступима дати свој максимум и на најбољи начин представити себе и своју земљу.

Прве наступе наши такмичари имају у недељу када од 11 сати по локалном времену (три сата ујутру по временској зони у Србији) наступају Марко Вукићевић и Марко Стевовић у алпском скијању у дисциплини спуст.

број коментара 0 Пошаљи коментар