Финалне борбе на Бањици

У знак сећања на 16 погинулих радника Радио-телевизије Србије у бомбардовању зграде РТС 1999. наша кућа већ 12-ту годину организује Меморијални турнир у малом фудбалу под називом „Играјмо за 16“. Ове године рекордних 35 екипа по позиву учествовало је на турниру. Финале је на програму у суботу. Директан пренос финала и занимљив ревијални програм је на нашем Другом програму од 17.15 часова.

У Спортском центру Вождовац на Бањици одржава се финале Меморијалног турнира РТС у малом фудбалу под називом „Играјмо за 16". Такмичења екипа по позиву трају током целог дана, а гледаоци Другог програма РТС уживаће у директном преносу финалне утакмице, за престижни велики трофеј Меморијала.

Уочи финалне утакмице гледаоци ће имати прилику да уживају у ревијалној утакмици екипе наше најгледаније серије „Село гори, а баба се чешља" на челу са Радошем Бајићем и екипе Естрада, коју предводи Драган Којић-Кеба. Публику у СЦ Вождовац на Бањици и ону крај малих екрана песмом ће увеселити и хор „Колибри" и Дечији хор РТС, али и игра младих фудбалера до 12 година.

Велики број врхунских спортиста одао је велику част основној идеји турнира својим учешћем на такмичењу. Ивица Краљ, Предраг Перуничић су само нека од имена наших асова који су играли мали фудбал у знак сећања на раднике РТС, а посебну част даје и Владе Дивац, председник ОКС и Фондације „Ана и Владе Дивац", који ће уручити пехар победничкој екипи.

Посебан куризитет у преносу биће и исечак из ревијалне утакмица екипе РТС и екипе РТВ Словенија, која је само у намери да ода почаст погинулим колегама ове године допутовала у Београд поводом Меморијала, баш као и екипа РТВ Република Српска из Бања Луке, која је дан раније играла на турниру са екипама из дијаспоре и положила венац на споменик погинулима.

Распоред утакмица:

Прва полуфинална утакмица

14:00

Друга полуфинална утакмица

14:45

Ревијална утакмица деца 2002

15:25

Утакмица за треће место

15:55

РТС - РТВ СЛО

16:40

Ревијална утакмица ( глумци )

17:40

Финале

18:01

Додела пехара

18:46

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се