Први дан квалификација Меморијала "Играјмо за 16"

Ватрогасци убедљиви

Првог дана квалификационог такмичења за екипе по позиву и представнике медија на XII Меморијалном туниру РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16" у балону "Поско Арена" одиграно је укупно девет утакмица.

У добром расположењу и присуству бројних спортских асова на терену - Ивице Краља, Предрага Перуничића, Бранка Падежанина, Милоша Шестића и других - у наставак такмичења пласирали су се Ватрогасна бригада која је са постигнутих 11 голова убедљиво најуспешнији тим у дасадашњем такмичењу и најбоља у Групи Ц. Екипа Партизан ветерани и екипа Спортског центра "Вождовац" победници су групе А односно групе Б и играју један против другог у наставку турнира.

Екипа редакције Прес није се појавила на такмичењу, тако да су сви противници ове екипе у Групи А, Прес победили службеним резултатом 3:0.

Други дан квалификација XII Меморијала одржава се сутра, такође у балону "Поско Арена".

Група А

Прес - Генерални секретеријат председника Републике 0:3

Генерални секретеријат председника Републике - Партизан ветерани 0:1

Прес - Партизан ветерани 0:3

Партизан ветерани наставља такмичење, а екипа је играла у саставу: Предраг Јовановић, Паја Градић, Горан Таденић, Сенад Сељими, Мирослав Чермељ, Данијел Смиљанић, Дарко Тешовић, Јадранко Кођжо, Зденко Муф, Милан Ристић, Зоран Ђурић, Милан Чотрић и Амир Ћеско

Група Б

Ветерани РТС - ДВД Врачар 3:0

ДВД Врачар - СЦ Вождовац 1:4

Ветерани - СЦ Вождовац 1:1

СЦ Вождовац наставља такмичење, а екипа је играла у саставу: Бранко Падежанин, Далибор Бишевац, Душан Данковић, Нино Дошен Мајкић, Јован Радаковић, Милош Шестић, Здравко Боровница, Зоран Векић, Аца Трифуновић, Срђан Богуновић, Владислав Росић, Никица Клинчарски, Михајло Радосављевић и Предраг Перуничић.

Група Ц

Општина Палилула - Ватрогасна бригада 0:10

Ватрогасна бригада - Арена Спорт 1:0

Општина Палилула - Арена Спорт 3:4

Ватрогасна бригада наставља такмичење, а екипа је играла у саставу: Саша Милић, Бранко Јовичић, Немања Малетић, Милош Видановић, Далибор Мрађеновић, Небојша Радишић, Дарко Ивановић, Ненад Радовић, Небојша Радовић, Жељко Ђукић, Александар Кузељевић и Дејан Којић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара