Почео турнир „Играјмо за 16“

XII Меморијални турнир у малом фудбалу „Играјмо за 16“ званично почиње данас, жребањем екипa Радио-телевизије Србије у просторијама Управног одбора у згради РТС-а, у Таковској 10.

Екипа Обезбеђења РТС-а брани титулу ове године на турниру у малом фудбалу „Играјмо за 16". Спортско такмичење које се од 2000. године одржава у знак сећања на погинуле раднике РТС-а у бомбардовању зграде РТС-а 1999, ове године бележи највећи број учесника до сада - 36 екипа по позиву из земље и иностранства.

Жребом у сали Управног одбора РТС-а биће одређен распоред играња утакмица током предстојећег викенда, 2. и 3. априла, када се за наставак такмичења играју само екипе РТС: 

Квалификационе утакмице екипа из РТС-а играју се у суботу и недељу 2. и 3. априла 2011, у балону „Поско Арена", Булевар војводе Мишића 24. Почетак у 9 часова.

Две најбоље пласиране екипе настављају такмичење 9. и 10. априла 2011, такође, у балону „Поско Арена" (Булевар војводе Мишића 24).

Наредног викенда, 9. и 10. априла, играју се квалификационе утакмице екипа по позиву, такође, у балону „Поско Арена", Булевар војводе Мишића 24, почетак у 9 часова.

Конференција за новинаре, током које ће се обавити извлачење парова, одржаће се у холу зграде РТС-а, у Таковској 10, у среду 6. априла 2011, у 12 часова. 

У петак 15. априла играју се квалификационе утакмице екипа из дијаспоре и екипе РТС-а "Обезбеђење" која је прошлогодишњи победник турнира. Место одржавања ових утакмица је Центар за културу и спорт "Шумице", Устаничка 125/1.

Финале XII Меморијалног турнира РТС-а у малом фудбалу одржаће се у Спортском центру „Вождовац" на Бањици, Црнотравска 4.

Правилник такмичења овогодишњег Меморијалног турнира
можете преузети овде

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво