РТ Војводина и Спортска редакција РТС победници Меморијала

Након 250 утакмица у којима је играло 145 екипа у мушкој и женској конкуренцији добили смо победнике 20. Међународног меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест" у малом фудбалу. Победници су РТ Војводина у мушкој и Спортска редакција РТС-а у женској конкуренцији.

Седамнаестог фебруара је одиграна прва утакмица у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије, а последња, овогодишњег меморијала, на Бањици, 14. априла. У мушкој конкуренцији титулу најбољег је понела екипа Радио телевизије Војводине која је савладала представника РТС-а, екипу Обезбеђења са 4-1.

За треће место Расвета и Меда успела је да изненади представника Суботице, екипу Арене и савлада је са 2-1. За најбољег играча турнира проглашен је Веселин Губеринић из РТ Војводине; за најбољег голмана изабран је Александар Костић из Расвете и Меде, а најбољи стрелац је Никола Букумировић из Обезбеђења РТС-а.

У суперфиналу, у женској конкуренцију, доста искуснија екипа Спортске РТС-а савладала је најмлађу екипу на турниру, РТС Планету са 3-0 и тако други пут за редом постала првак меморијала.

За треће место, Војна академија је успела да сачува рано стечено вођство од 2-0 из првог полувремена и савлада Радио Београд са 2-1.

За најбољу играчицу турнира изабрана је Тамара Филиповић из Спортске. За најбољег голмана Викторија Самарџија из РТС Планете, а најбољи стрелац турнира је Росана Максимовић из Војне академије.

Комплетни резултати финалног дана

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво