Војводина освојила турнир у малом фудбалу

Победник у мушкој конкуренцији је екипа РТВ Војводине која је у финалу била боља од тима Обезбеђења резултатом 4:1.

Треће место освојила је екипа Расвета и меда. У женској конкуренцији у суперфиналу, Спортска редакција победила је екипу РТС Планета са 3:0, а треће место освојила је Војна академија.

„Овакав турнир шаље јасну поруку мира, толеранције, фер-плеја... Да никада не заборавимо, да опростимо, али да у духу спорта покажемо да знамо да се издигнемо изнад свега", рекао је министар омладине и спорта Вања Удовичић.

„Важно је да се кроз спорт који чува дух, борбеност, храброст, сачува и сећање на 16 погинулих радника РТС-а. Да постоји овај турнир и сећање, да се такве ствари никада никоме не понове", рекла је Оливера Ковачевић, уредница Забавног програма РТС-а.

У шест спортова учествовало је више од 3000 људи из Србије, региона и дијаспоре... И сви су послали јасну поруку - да се никад не заборави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво