Радио-телевизија Војводине у суперфиналу

Након утакмица баража за суперфинале познат је и други учесник суперфинала 20. Међународног меморијалног турнира РТС "Играјмо за шеснаест". У мушкој конкуренцији гледаћемо суперфинале између бивших победника меморијала, екипу Радио телевизије Војводине и представника РТС-а, екипу Обезбеђења.

У женској конкуренцији гледаћемо репризу прошлогодишњег финала између актуелног првака Спортске РТС и најмлађе екипе на турниру, екипе РТС Планете. У утакмицама за треће место, играће код мушкараца најпријатније изненађење турнира, екипа Арене из Суботице и представник РТС-а, екипа Расвете и Меде. Код дама, играће Војна академија и Радио Београд.

Пре бараж утакмица, у петак 12. априла, у Поско арени играле су екипе из групе НАШИ. Екипе: Равна гора из Додрехта (Холандија), Радио телевизија Републике Српске, Удружење спортских ветерана Сандићи из Брчког, Радио телевизије Словеније, Македонске телевизије и Удружења Срба Вук Стефановић Караџић из Трста (Италија) биле су гости ове године наше куће. После уводних утакмица новајлија на турниру, екипа из Трста, успела је да у утакмици за треће место савлада, након извођења пенала, Равну гору из Додрехта.

У борби за прво место ветерани из Брчког успели су да савладају са 1-0 колеге из Радио телевизије Словеније. За најбоље појединце ове групе изабрани су: најбољи играч - Славољуб Гаврић из Брчког, најбољи стрелац Василије Мартиновић из Додрехта и најбољи голман Игор Симончић и РТВ Словеније. За фер плеј екипу изабрана је екипа Македонске телевизије.

У суботу, 13. априла, такође у Поско арени, уследиле су бараж утакмице за суперфинале у мушкој конкуренцији. Осам најбољих екипа, победници својих група, приказале су изванредан фудбал: Поско арена, Ватрогасна бригада, ЈКП Београдски водовод и канализација, Радио телевизија Војводине, Арена из Суботице, УВФК Београда и Дом здравља из Доње Гуштерице. У четврфиналним утакмицама треба поменути велики преокрет Ватрогасаца против бившег шампиона Mеморијала, екипе Поско арене.

После њих, сада већ бивши шампион, екипа ЈКП Београдског водовода и канализације, није успела да савлада појачану екипу наших колега из Радио телевизије Војводине. У остала два меча, наши гости са Косова и Метохије, екипа Дома здравља из Доње Гуштерице, савладала је доста убедљиво незгодну екипу УВФК Београда са 3-0.

У полуфиналним мечевима, РТ Војводине је одиграла још једну тешку утакмицу и савладала одличну екипу Ватрогасне бригаде са 2-1. Екипа Арене из Суботице је преломила утакмицу против Доње Гуштерице у 27 минуту када је повела са 3-1. До краја утакмице Суботичани су само потврдили победу са још два гола.

Овде можете погледати резултате:

Завршница турнира

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво