Финале групе Градови у Београду

Представници групе Градови на овогодишњем Меморијалном турниру РТС "Играјмо за шеснаест" овог викенда сусрећу се у Београду. Квалификационе утакмице играју се у суботу у Слодесу и Поско арени а полуфинале и финале у недељу је у Поско Арени.

Млекара Шабац, Маркет Ама из Ниша, ЈКП "Чистоћа и зеленило" из Зрењанина, спортски клуб "Фитнес" из Крагујевца, Зола и Морнари из Врњачке Бање, Електроморава Лазаро из Пожаревца, Спортски центар Бор и екипа Арена из Суботице учесници су такмичења последњег викенда уочи супефинала.

Мали фудбал овог викенда у Поско арени код Цареве ћуприје играју и представнице групе Жене, бараж и полуфинале утакмице. Директно у полуфинале пласирале су се екипе Војна академија и РТС Планета, а за преостала два места у полуфиналу бориће се Спортска РТС, Хуху тим, Радио Београд и екипа из Шапца.

Ове године први пут у оквиру Меморијала РТС мали фудбал играју идеца. Мали фудбалери учествују на 20. Меморијалном турниру "Играјмо за 16" у групи РТС Петлићи. Осам београдских фудбалских клубова, односно школица фудбала, 07. априла од 9 часова на теренима Завода за спорт - Кошутњак даће свој допринос у обележавању двадесетогодишњице од бомбардовања и погибије наших 16 радника.

Успех Доње Гуштерице

Дом здравља Доња Гуштерица код Липљана на Косову и Метохији претходних година је играла у групи Меморијал РТС у групи Ниш. Прошле године освојили су укупно треће место на Турниру. Овог пролећа, пријатељи РТС-а и организатора турнира организовали су турнир у знак сећања на раднике РТС и све жртве НАТО бомбардовања Србије са чак четири екипе.

Представници Дома здравља Доња Гуштерица, Суви До, екипа Угљаре и Дом здравља Косово Поље играли су финале у Грачаници. Најуспешнија је била екипа Дома здравља Доња Гуштерица  која у Београду наставља такмичење у баражу наредне суботе, дан уочи суперфинала Меморијала у недељу 14. априла.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво