Око 80 такмичара у стоном тенису 7. априла

Ана Колашинац из Београда и Милан Станић из Новог Сада, бране сингл титуле на овогодишњем, шестом, Меморијалном турниру у у стоном тенису „Играјмо за шеснаест“. Такмичење у СЦ Мастер у Земуну у недељу 7. априла почиње у 11 часова, пријављено је 80 такмичара у обе конкуренције.

"Посебно ми је драго јер такмичари сада већ традиционално, а неки и по шести пут, учествују на Меморијалу. Председник Стонотениског савеза Војводине Милан Станић је један од њих", каже Драгица Живановић из РТС-а, организатор турнира.

"Први пут ове године нам долазе и колеге из Застава филма, очекујемо још неколико представника институција. Број пријава је највећи до сада, а радује посебно што се број такмичарки повећава. Наше даме се и такмиче и лепо друже на турниру", додала је Живановићева.

Прошле године титулу у дублу освојили су Александар Зајцев и Станко Повић. Дублови се играју после синглова и само у мушкој конкуренцији.

Правила на турниру "Играјмо за шеснаест" су правила ИТТФ-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво