Без Спортске, Радио Београда, Мастера и Кошутњака

Четири екипе из РТС-а које настављају такмичење у групној фази овогодишњег Меморијала у малом фудбалу : Обезбеђење РТС, ЕКГ електровод, Повратак отписаних и Репортажна кола. Тимови који су испали из такмичења другог викенда игре у Заводу за спорт и медицину спорта су: Спортска РТС, Радио Београд, Мастер и Кошутњак.

За преостала четири места у групној фази бориће се осам екипе наредног викенда.

Прва утакмица донела је и највише узбуђења у којој су две најтрофејније екипе Меморијала, Радио Београд и Ветерани РТС.

После регуларних 1:1 и извођења пенала, пролаз у наредну фазу такмичења обезбедили су Ветерани РТС, захваљујући изванредном голману Марку Антићу.

Пријатно изненађење приредила је екипа Повратак отписаних која је Технику и продукцију савладала са 5:1. Тим РТС Планета постигла је прву победу на Меморијалима, против екипе Кошутњак.

Наредног викенда играју се утакмице баража и првог кола такмичења по групама за тимове из РТС-а, такође у Заводу за спорт и медицину спорта.

Овде можете преузети резултате Другог такмичарског дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво