Милан Станић и Ана Колашинац победници турнира у стоном тенису

Ана Колашинац у женској и Милан Станић (Нови Сад) у мушкој конкуренцији победници су овогодишњег Турнира „Играјмо за 16" у стоном тенису на коме учествују запослени у РТС-у и пријатељи Јавне медијске установе Србије. Најуспешнији дубл овогодишњег Турнира је тандем Станко Повић и Александар Зајцев из РТС-а.

Стонотенисерски турнир „РТС и пријатељи" одржава се већ пету годину за редом у СЦ „Мастер" у Земуну. Ове године је у три конкуренције учествовало око 80 такмичара, 60 мушкараца, 16 жена а 16 такмичара је играло дубл.

Организатор ове све веће и многобројније манифестације је Драгица Живановић, запослена у РТС-у и дугогодишњи сарадник Стонотениског савеза Београда и Србије. 

"Jако сам задовољна јер су учесници такмичења отишли са лепим успоменама на ово наше дружење на коме је такмичарска компонента у другом плану. Владала је спортска и позитивна атмосфера међу запосленима и многобројним пријатељима наше куће", истакла је Драгица Живановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво