"Рекреативци" победници турнира у "Баскету 3 на 3"

Завршен је још један турнир у баскету "3 на 3", одигран на паркету Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку. Тим "Рекреативци" са пола коша савладали су екипу "Спортске" у финалној утакмици. Пре истека временског рока, а по правилима установљеним на почетку турнира, утакмице се симболично играју до постигнутих 16 поена. Треће место припало је екипи "Паора" који су "Дружину аудио-видео" савладали са 16:9.

Веома неизвесно и занимљиво било је до последњег коша у финалној утакмици између "Реакреативаца" и "Спортске". 

Екипа спортске је након успешног полуфинала, "зубе показала" и у финалу против фаворизоване екипе "Рекреативаца", али ипак нису успели да тријумфују, иако су имали шансу за то.

"Рекреативци" су ипак изнели сав терет и више него заслужено славили резултатом 16:15 и освајањем трофеја заокружили успешно такмичење.

У борби за треће место екипа "Паори" је показала свој квалитет и била боља од "Дружине аудио-видео" резултатом 16:9 и другу годину за редом се нашла на подијуму турнира. 

Добитник посебног пехара за Фер плеј турнира је екипа „Невидљиви људи".

Новинару Спортске редакције РТС-а Слободану Шаренцу уручена је специјална плакета за подршку и промоцију Турнира, након чега је заједно са организаторима турнира учествовао у додели пехара и медаља. 

Овде можете погледати све резултате турнира у баскету "3 на 3".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво