Славље "Обезбеђења" РТС-a у малом фудбалу

У суперфиналу овогодишњег 19. Међународног меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за шеснаест“ у недељу 15. априла суперфиналиста је екипа Обезбеђење РТС. У драматичној финалној утакмици Обезбеђење је савладало на пенале екипу Расвета и Меда.

ФИНАЛЕ ГРУПЕ РТС
Одлична, чврста игра тима Расвета и Меда током финалне утакмице. Екипа је повела већ у четвртом минуту голом Копуновића, а после грешке Ненада Милићевића. Екипа Обезбеђење је покушавала да достигне резултат све до 28. минута, када је због велике гужве око гола Горана Арсића Владимир Милетић срећно захватио лопту, која се одбила од противничког играча и завршила некако у мрежи. Уследили су пенали. Голман "Расвете и Меде" успео је да одбрани пенал Браниславу Букумировићу, али су два његова саиграча успела да промаше чак два пенала, Заслужено, квалитетном игром током читавог турнира, епитет „најбољи тим РТС-а у 2018" припао је Обезбеђењу РТС.

За најбољу шесторку групе РТС проглашени су: Бранислав Букумировић (најбољи играч), Горан Арсић (најбољи голман), Милош Станојевић (најбољи одбрамбени играч), Душан Опачић (најбољи асистент), Никола Јанковић (најбољи стрелац) и Милан Бишевац (најатрактивнији играч).

ФИНАЛЕ ГРУПЕ "ЧУВАРИ СРБИЈЕ"

Ватрогасна бригада успела је чврстом и дисциплинованом игром да савлада младу и веома добру екипу Кадета војне академије. Преломни тренутак се десио већ у петом минуту, када су након шансе Кадета, у контри, Ватрогасци повели, а чврстом одбраном потврдили победу у 29. минуту утакмице. Ватрогасци као победници ове групе настављају даље такмичење за пласман у суперфинале турнира.

ФИНАЛЕ ГРУПЕ "ПРИЈАТЕЉИ"

Ове године, екипи, Удружењу ветерана ФК Београда пријају пенали. После баража и полуфинала, и у финалу су успели да савладају једне од фаворита овог турнира, екипу ВМА Академца. После вођства Ветерана у шестом минуту меча, Академци су преко свог најбољег играча Цимбаљевића успели да изједначе, да би на пенале истом играчу голман Ветерана чудесно одбранио ударац и послао своју екипу у други део такмичења.

ФИНАЛЕ ГРУПЕ "МЕДИЈИ"

Ове године, Српски телеграф је најпријатније изненађење ове групе. Док су испадали фаворити: Арена спорт, Радио телевизија Војводине и РТВ БН, на крају су успели да савладају некадашње победнике ове групе, екипу Танјуг на пенале. У регуларном делу утакмице било је 1-1. У наставку такмичења играће против победника групе "Пријатељи", екипе УВФК Београда.

ФИНАЛЕ ГРУПЕ "ПАРТНЕРИ"
Актуелни првак меморијала "Поско Арена" и даље без тешкоћа савладава своје противнике. Овог пута у финалу је "пала" више него добра екипа Интелектуалца. За даљи пролаз ка суперфиналу мораће прво да прођу победника групе "Чувари Србије", екипу Ватрогасне бригаде.

ГРУПА "ПЛУС"
У међусобном дуелу екипа "БИА" и "ЈКП Београдски водовод и канализација" одлучивали су о даљем пласману. Новајлије на турниру били су спретнији од екипе "БИЕ" и заслужено славили са 2-0. Победник ове групе наставља такмичење у групи "Наши".

ГРУПА "ЖЕНЕ"
Овог викенда почеле су и даме да играју. У првој групи Радио Београд и Спортска РТС су након победа над екипом СОФЕ у међусобном дуелу одлучивале ко ће у полуфинале са прве позиције. Спортска је водила са 2-1 до задњег минута, да би Радио Београд успео да изједначи и освоји прво место у својој групи захваљујући бољој гол разлици. У другој групи екипе Војне академије и РТС Планете одлучивале су о првом месту. Војна академија је била боља и славила са 1-0. У полуфиналним мечевима следећег викенда ираће Радио Београд против РТС Планете и Војна Академија против Спортске РТС.

Наредног викенда, 31. марта и 01. априла, почињу и утакмице групе "Градови", где ће осам екипа представљати своје градове - Крагујевац, Шабац, Врњачка бања, Суботица, Бор, Пожаревац, Зрењанин и Ниш.Резултате можете погледати овде:

Група РТС

Група Плус

Група Жене

Група Градови

Финала по групама

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво