Меморијални турнир „Играјмо за шеснаест"

У финалу групе РТС Обезбеђење и Расвета и Меда

После утакмица одиграних овог викенда познати су финалисти група РТС, Чувари Србије, Партнери, Пријатељи и Медији. Наредног викенда следе финала, а прве утакмице одиграће и представнице групе Жене и групе „Плус".

Група РТС

Екипа „Расвета и Меда" први пут се пласирала у финале групе РТС. У баражу је савладала ове године одличну екипу Блок, да би у полуфиналу направила сензацију и после 2: 2 у регуларном делу утакмице, на пенале избацила овогодишње фаворите, екипу Техника и продукција. У другом баражу пенали су одлучили победника , Ветерани РТС су били бољи од Повратка отписаних, док су у другом полуфиналу стари познаници, Обезбеђење РТС и Ветерани РТС, одиграли праву рововску утакмицу и само је једна грешка одлучила победника. У финалу ове групе наредног викенда играће Обезбеђење РТС-а и тим Расвета и Меда, док ће у утакмици за треће место борити Ветерани и Техника и Продукција.

Група Пријатељи

Финалисти групе су ВМА Академац и екипа УВФК Београд. После извођења пенала у баражу и у полуфиналу екипа УВФК Београд се пласирала у финале претходно савладавши Агенцију за борбу против корупције и одличну екипу КБЦ др Драгиша Мишовић. Други финалиста групе је је искусни тим ВМА Академци. У другом баражу Ветерани ФК Партизан изненадили су двоструке прваке ове групе, екипу Аеродром Никола Тесла, али су у борби за финале изгубили од сјајне екипе Академца.

Група Медији

У баражној утакмици Арена спорт савладала је Рингиер Србија, док је Српски телеграф био бољи од РТВ БН. У полуфиналу некадашњи шампион турнира РТ Војводина је после вођства од 2: 1, са играчем више на 20 секунди до краја доживела нимало пријатну контру екипе Српски телеграф. Изједначили су у последњим секундама меча и после извођења пенала екипа Српски телеграф се пласирала у финале где ће играти против одличне екипе Танјуга која је са три гола Немање Петровића савладала екипу Арене спорта.

Група Партнери

Актуелни правак Меморијала Поско арена наставила је да доминира у групи. После победе против Треф спорта заказала је дуел у финалу са екипом Интелектуалац студентски град, који је у полуфиналу био бољи од екипе Г4С. Од турнира су се опростили дебитанти Ада и Фриком, екипе које су у премијери на Меморијалу „Играјмо за шеснаест" приказале одличан фудбал.

Група Чувари Србије

Екипа Ватрогасна бригада, лакше него што се очекивало, савладала је у полуфиналу ПС Раковица, а најпријатније изненађење турнира, екипа Кадети - Војна академија је после тешког меча и извођења пенала, савладала екипу ИПА Београд. Пре полуфинала, у бараж утакмицама, испале су екипе ПС Палилула и Комунална полиције.

Група Жене

У недељу, 25. марта, у 9 сати у Поско арени, утакмицом Спортска РТС - СОФА почиње такмичење дама. Учествоваће и Војна академија, Шумарски факултет, Радио Београд и РТС Планета.

Група Плус

Због великог интересовања ове године, организатори турнира, изашли су у сусрет екипама и саставили мини групу од три екипе: БИА, Златиборац и ЈКП Београдски водовод и канализација. Победник ове групе ће наставити такмичење у групи "Наши". Прва утакмица игра се у суботу, 24. марта у Поско арени.

Резултате можете погледати овде:

Група РТС 

Група Плус

Група Жене

Група Чувари Србије

Група Медији

Група Партнери

Група Пријатељи

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се