Сјајан низ екипе "Спортска" у баскету "3 на 3"

Другог дана такмичења по групама у баскету "3 на 3" одиграно је 14 утакмица, а неизвесно до самог краја било је у групи "А". Свих шест екипа у овој групи равноправно је конкурисало за наставак такмичења, односно за пролаз у четвртфинале.

Екипа "Спортска" је као последње пласирана у групи после првог дана такмичења направила преокрет у наставку и победила тимове "Изненађења" и "Пописна комисија". Зауставили су их прошлогодишњи шампиони тим "Рестарт" односно "Кленови".

"Спортска" је на крају дана заузела прво место резултатом 3:2. Нијансе које су одлучиле пласман у четвртфинале потврђује и табела где су чак четири екипе оствариле резултат 3:2. Кош разлика одредила је њихов коначан пласман у групи "А".

У групи "Б" ситуација је била много јаснија и мање неизвесна. Апсолутни фаворит екипа "Рекреативци" низала је победе до краја такмичарског дана и није дала шансу противницима показавши се као фаворит за прво место овогодишњег турнира. Велика борба за другу и трећу позицију у групи водила се у директном сусрету између тимова "Паори" и "Одржавање возила".

Утакмица се завршила поразом трећепласиране екипе прошле године, "Паора" резултатом 13:11.

Сви тимови и играчи учесници овогодишњег турнира у баскету "3 на 3" до сада су показали велики труд и пожртвованост на терену, посебно оне екипа које нису успеле да се пласирају у наставак такмичења. Признање "Фер плеј" припало је "Невидљивим људима" екипи која је добила назив по истоименој емисији која се емитује на програму Радио Београд 2 .

"Невидљиви људи" су у фер и коректној спортској борби одиграли свих пет мечева, ниједан нису добили, али се нису предали до самог краја.

Такмичења у баскету "3 на 3" за екипе РТС-а настављају се у недељу, 18. марта у Заводу за спорт и медицину спорта у Кошутњаку.

Овде можете видети резултате, табеле и парове четвртфинала

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво