"Играјмо за 16" – голеада у групи Пријатељи

Протеклог викенда, у Заводу за спорт и медицину спорта и Поско арени одигране су утакмице у малом фудбалу у оквиру 19. Међународног меморијалног турнура РТС-а у малом фудбалу за пласман у полуфинале по групама.

У групи РТС, "Техника и продукција" и "Обезбеђење РТС" обезбедили су директан пласман у полуфинале, док ће се за преостала два места борити "Расвета и меда" против "Блока" и "Ветерани РТС" против "Повратка отписаних".

Такмичење су завршили екипе "Спортске" и "Сценске".

Резултате у групи РТС можете видети овде.

Група чувари Србије – досадашњи део ове групе обележиле су екипе "Ватрогасна бригада" и најпријатније изненађење турнира, екипа "Кадети војне академије", које су обезбедиле пласман у полуфинале.

У баражу за полуфинале бориће се "Ипа Београд" - "Комунална полиција" и полицијске станице Раковице и Палилуле.

Резултате у групи чувари Србије можете видети овде.

У групи Медији, одличне утакмице за директан пласман у полуфинале одиграли су "РТ Војводине" против "Рингиер Србије" (3:2), и "Српски телеграф" против "Танјуга" (2:3).

Бивши финалиста турнира "Арена спорт" победом против екипе "Алфа универзитета" обезбедила је себи бараж утакмицу за полуфинале, као и екипа "Радио-телевизије БН" из Бијељине.

Резултате у групи Медији можете видети овде.

Група партнери – актуелни шампион турнира "Поско арена" сигурном игром пласирала се у полуфинале, као и екипа "Интелектуалац студентски град". "Г4С" против "Аде" и "Треф спорт" против "Фрикома" бориће се за преостала два места у полуфиналу.

Резултате у групи Партнери можете видети овде.

У групи пријатељи права голеада, чак 27 голова на 4 утакмице. Играч овог викенда је свакако Миленко Цимбаљевић из екипе "ВМА Академац" који је пет пута затресао мрежу екипе "Агенција за борбу против корупције" и тако обезбедио својој екипи пласман у полуфинале.

Такође, у полуфиналу је и новајлија на турниру "КБЦ др Драгиша Мишовић" који је савладао "Ветеране ФК Партизан" који ће морати кроз бараж да траже даљи пролаз, где их чека двоструки првак ове групе, екипа "Аеродром Никола Тесла".

Резултате у групи Пријатељи можете видети овде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво