Почео Меморијал "Играјмо за 16" у баскету 3 на 3

Дванаест екипа Радио телевизије Србије учествује у овогодишњем Меморијалу "Играјмо за 16". Прво коло такмичења по групама одиграно је у Заводу за спорт и медицину спорта на Кошутњаку и виђено је 16 изузетно узбудљивих мечева.

Почетак овогодишњег турнира у баскету подударио са одржавањем избора у нашем граду (што је значило велики ангажман колега на извештавању), али то ипак није утицало на изузетан одзив и пожртвованост свих да се окупе и одиграју мечеве, те тако не доведу у питање почетак турнира у баскету 3 на 3.

У фер и спортској атмосфери, са наглашеним борбеним духом и неизвесним мечевима протекао је први дан.

Уз захвалност свима који су гледали надметање ових дивних момака - актера турнира, следи позив да дођете поново, већ следећег викенда, у недељу, 11. марта!. 

Овде можете видети резултате првог кола

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво